Information

Här uppdaterar Filmstudion information om extra evenemang, förändringar i program och annat.

Måndag
22 jun, 2020

Höstterminen ställs in

Bästa filmvänner! Corona-pandemin håller oss fortfarande i sitt grepp och restriktionerna kvarstår. Det innebär att vi med tungt hjärta ställer in höstens filmvisningar. Vårt planerade firande av Cosmorama 110 år skjuts på framtiden. Detta är inget vi önskar göra men vi hoppas kunna ta nya tag till våren 2021. Vi återkommer i slutet av hösten med information om vårens program. Sprid gärna informationen. På återseende och vi önskar alla en fin sommar!

Läs mer

Tisdag
14 apr, 2020

Önska filmer till hösten

Lämna dina förslag på filmer till höstterminen senast 10 maj. Skicka via e-post till falkopingsfilmstudio@gmail.com. Tillgängliga filmer hittar du i Filmlistan. Välkommen att önska! Länk till Filmlistan: https://filmlistan.filmstudio.se/

Läs mer

Måndag
30 mar, 2020

Vi ställer in resten av terminen

Tyvärr måste vi ställa in vårens återstående filmvisningar. Det beror på förbudet mot offentliga sammankomster på mer än 50 personer som infördes den 27 mars. Varje visning drar över 50 personer så med tanke på allas välbefinnande har vi tagit detta beslut. Vi hoppas kunna visa de återstående filmerna i höst. Håll utkik här, på vår Facebook-sida och i våra e-postutskick för information om kommande verksamhet. Undrar du något kan du maila falkopingsfilmstudie@gmail.com. Var rädda om er!

Läs mer

Onsdag
18 mar, 2020

Visningarna 26/3 är inställda

På grund av Corona-viruset ställer vi in visningarna av Smärta och ära. Vi följer utvecklingen och gällande riktlinjer för resterande program den här terminen. Håll dig informerad här, på mailen och på vår FB-sida.

Läs mer

Fredag
24 jan, 2020

Årsmöte 13 februari

Välkommen på årsmöte för föreningen Falköpings filmstudio torsdag 13 februari kl. 18.15 i Nya Roxy. Alla medlemmar är varmt välkomna. Sedvanliga förhandlingar. Vi bjuder på tilltugg och har ett närvarolotteri. Hoppas vi ses!

Läs mer

Onsdag
8 jan, 2020

Musik är temat!

Vårens tema är musik. En sinnlig gospelupplevelse tillsammans med souldrottningen Aretha Franklin i Amazing Grace. Ett intensivt turnerande med skrikande fans tillsammans med The i Beatles Eight days a week. En romantisk musikalklassiker, franska Paraplyerna i Cherbourg, om kärlek med förhinder. Endast 120 för tre filmer. Läs mer under fliken Medlem. Välkommen!

Läs mer

Måndag
6 jan, 2020

Köp medlemskort till vårterminen 2020

Välkommen att köpa medlemskort. I vår erbjuder vi två filmserier, ett ordinarie program (240 kr eller 150 kr om du är 15-20 år) och ett temaprogram (120 kr) med rubriken musik. Du får mycket film för pengarna. Läs mer om medlemskapet under fliken Medlem. Väl mött!

Läs mer