Information

Här uppdaterar Filmstudion information om extra evenemang, förändringar i program och annat.

Onsdag
31 mar, 2021

Vår verksamhet år 2020

Coronapandemin håller oss fortfarande i sitt grepp och Filmstudion har därför inte kunnat ha någon verksamhet på ett helt år. Vi kan inte genomföra föreningens årsmöte i vår. Vi har beslutat att slå ihop verksamhetsåren 2020 och 2021 och ha ett ordinarie årsmöte februari 2022. Här kan du ta del av våra handlingar såsom verksamhetsplan, verksamhetsberättelse för 2020, bokslut och revisionsberättelse. Styrelsen är kvar i sin nuvarande form och arbetar vidare. Nu hoppas vi på vaccinet och på att vi kan starta igen hösten - 21.

Läs mer

Måndag
22 feb, 2021

Vårterminen ställs in

Tyvärr kommer vi inte att kunna ha ett filmprogram i vår på grund av pandemin. Med omtanke om allas välbefinnande och för att alla som vill ska kunna vara medlemmar skjuter vi filmvisningarna till september 2021. Vi hoppas att läget är bättre då. Ta hand om er!

Läs mer

Torsdag
15 okt, 2020

Se film i Filmstudio:play

Nu lanseras Filmstudio:play. Det är en stremingtjänst för medlemmar i filmstudios. En filmserie kostar endast 30 kr. Det här är en kompensation för inställda föreställningar under våren och hösten. Klicka för att läsa mer.

Läs mer